Föreläsning

 

MEDVETNA VAL – framgång för alla

Tonys berättelse om den krokiga vägen från självdestruktivitet till självmedvetenhet är en inspirerande upplevelse med en mix av humor och allvar. Med hjälp av sina livserfarenheter går Tony in på djupet kring individuella värderingar som drivkraft, mål och mission.

Under föreläsningen delar Tony med sig av verktyg och tekniker för att göra medvetna val och deltagarna är välkomna att ställa frågor eller skapa dialog med hjälp av deras egna livserfarenheter. Föreläsningen kompletteras med bilder och ljud för att aktivera flera sinnen hos åhöraren. Tony tar uppdrag som coach inom privat- och affärssektorn och i samarbete med Lovakacademy erbjuds även långsiktiga strategiska utvecklingssprocesser för bolag som är i behov av att vända en negativ trend eller står inför en expanderande fas.

 

”Tony Berglund får åhörarna att växa och våga med sin jordnära person och fantastiska livsöde.”

-Sara Persson, Projektledare Eductus Mälardalen AB

———–

”Stort tack för en fantastisk föreläsning som gav både allvar och skratt. Du har mycket att ge till personer inom näringslivet.”

- Pia Akoral , M.Sc. (Chem. Eng.) Product Sales Manager, Tetra Pak Systems

———–

” Jag kan varmt rekommendera Tony Berglund som föreläsare. Han har förmågan att inspirera åhörarna tack vare sin personliga entusiasm och varma utstrålning! ”

- Pia Lundahl, Personalchef Stena Line Scandinavia AB

———–

”Måste säga att din föreläsning idag är en av de absolut bästa jag varit med om och du fick mig att fatta ett viktigt beslut idag. Tack!”

- Aspirant, PolishögskolanCopyright © 2018 Curieux AB All rights reserved.
Desk Mess Mirrored version 1.9 theme from BuyNowShop.com.